Skip to main content

HVAD KAN VI

Almindelige VVS opgaver

VI HJÆLPER NÅR DER ER PROBLEMER

Vi udfører

Vi udfører alle typer af VVS-opgaver på Frederiksberg, i Rødovre og i hele København. I vores VVS-firma har vi løst VVS-opgaver for Københavns beboere siden 1971, og der er ikke den opgave, vores VVS-Installatør ikke kan løse. Der er derfor heller ikke opgaver, der er for store og krævende eller for små og simple til, at vi kan varetage dem.

Som VVS-montør sætter vi høj kvalitet og præcision øverst i vores arbejde. Med fokus på dette kan vi opfylde vores kunders ønsker og krav, så de får lyst til at benytte vores VVS-service igen.

Service, vedligeholdelse og montering
Hos Charles Nielsen VVS er service, vedligeholdelse og montering vores primære opgaver, men vi foretager alt inden for feltet. Hvad enten du har akut brug for en professionel VVS-installatør til en VVS-installation, eller har brug for gode råd og vejledning i forbindelse med udskiftning af varmeanlægget, så står vi klar til at udføre arbejdet.

Typiske opgaver som vores VVS-montør varetager:

​Som VVS-montør udfører vi ligeledes opstilling af vand- og affugtere, såfremt du har været udsat for en vandskade eller eksempelvis har opdaget skimmelsvamp i ejendommen. Læs mere under Affugtning og opsugning af vand her på siden.

Akut brug for en VVS-installatør


Har du akut brug for en VVS’er i forbindelse med et sprængt vandrør, stoppet afløb eller et andet akut problem, tilbyder vi døgnvagt uden for normal åbningstid.

Vores døgnvagt og almindelige VVS-service dækker hele Frederiksberg og resten af Storkøbenhavn, hvorfor vi også kører til opgaver i områderne omkring Vanløse, Rødovre, Brønshøj samt i brokvarterene.

Kontakt os på telefon 3860 5111 hvis du har akut behov for en VVS-montør uden for vores åbningstid. Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du en pris på din opgave, er du også velkommen til at skrive til vores e-mail vvs@charlesnielsen-vvs.dk. Så sender vi dig et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.