HVAD KAN VI

Blikkenslager og tagarbejde

VI HJÆLPER NÅR DER ER PROBLEMER

Alt fra tagrender til inddækning

Håndværksmetoder, der er udviklet gennem mange hundrede år, lever stadig inden for blikkenslager-faget. Selv om metoderne og fremstillingsprocesserne er moderniseret inden for de senere år, er der stadig mange gamle måder at udføre arbejdet på, der anvendes i dag. Vi tager blikkenslagerarbejde seriøst.

Mange forskelligartede blikkenslageropgaver
Hos Charles Nielsen VVS udfører vi mange forskelligartede opgaver som blikkenslager, som for eksempel inddækning og montering af tagrender. Hos os er der ingen begrænsninger i forhold til omfanget på opgaverne, hvorfor vi både udfører store som små opgaver på taget, gavlen og i forbindelse med dine tagrender. Vi kører blandt andet ud til kunder i Rødovre, Vanløse, København og i hele Nordsjælland.

Vores blikkenslager udfører blandt andet:

  • ​Skifertækning af tage
  • Inddækning af tag
  • Montering af tagrender
  • Reparation af tagrender
  • Udskiftning af tagrender
  • Opsætning af nedløb
  • Reparation af tagplader
  • Zinkarbejde
  • Andet blikarbejde.

Løsninger inden for tagrender, inddækninger og nedløb udføres typisk i zink og plast.

Hvad koster tagrender?
Vores priser på montering af tagrender afhænger blandt andet af, hvor mange meter der er tale om, og om du ønsker dine nye tagrender i plast eller zink. Plast er en billig løsning, mens zink er en lidt dyrere løsning, der til gengæld holder i længere tid.

Erfaring som blikkenslager siden 1971
charles nielsen VVS er en gammel ræv i faget og har eksisteret siden 1971. Med vores mangeårige erfaring inden for blikarbejde kan vi derfor garantere løsninger i højeste kvalitet.

Som blikkenslager har vi stort fokus på kvaliteten af vores arbejde. Vi leverer kun holdbare og smukke blikkenslagerløsninger, der er i overensstemmelse med vores kunders ønsker og behov. Kun på den måde kan vi se os selv i øjnene og vedholde vores store kundekreds.

Vores blikkenslager kører til opgaver i Brønshøj, Vanløse, Nørrebro, Rødovre, Vesterbro, Frederiksberg, Østerbro, Amager, Valby og Nordsjælland.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din opgave
Skal du have opsat nye tagrender, inddækning af tag eller udført andet blikarbejde, er du altid velkommen til at kontakte os for en pris på din opgave. Vi udarbejder nemlig gerne et uforpligtende tilbud. Du skal bare ringe til os på telefon 3860 5111 eller skrive til vores e-mail vvs@charlesnielsen-vvs.dk. ​

Få et uforpligtende tilbud