VI HJÆLPER NÅR DER ER PROBLEMER

Fjernvarme hos specialister

Hos charles nielsen VVS tilbyder vi service på og installation af fjernvarme til såvel private kunder som til boligforeninger, virksomheder og andre erhvervskunder.

50 års erfaring i faget
Er du endnu ikke tilsluttet fjernvarme, eller trænger din nuværende fjernvarmeinstallation til service, så kontakt charles nielsen VVS på telefon 3860 5111 – vi er eksperter på området.

Med mere end 50 års erfaring i branchen kan vi tilbyde en høj service og god kvalitet, når vi udfører service eller installation af fjernvarme for vores kunder. Vores medarbejdere er alle dygtige fagfolk med stor ekspertise inden for feltet, og vi rådgiver og vejleder dig i de forskellige produkter og udfører altid et kvalitetsbevidst arbejde med fjernvarme.

Hvorfor vælge fjernvarme?
Der er mange grunde til at vælge fjernvarme, hvis ikke du allerede har gjort det.

Fordelene kan hurtigt ridses op:

  • Billigt
  • Nemt
  • Miljøvenligt

Dels er fjernvarme en miljøvenlig varmeløsning frem for eksempelvis et oliefyr, der med årene bliver mere og mere skidt for klimaet, og dels er det en fremtidssikret teknologi.

Samtidig er fjernvarme en meget billig varmeløsning i forhold til eksempelvis elvarme, oliefyr og naturgas, hvorfor du med denne type varmeforsyning installeret i boligen eller ejendommen kan opleve en stor besparelse på varmeregningen. Derudover er denne varmeløsning nem at have med at gøre til sammenligning med eksempelvis et træpillefyr, der kræver ekstra arbejde fra boligejerens side.

Skift til fjernvarme i Rødovre, Vanløse og resten af København
Vi udskifter både fra anden varmeløsning til fjernvarme, ligesom vi også udskifter et ældre fjernvarmeanlæg til en nyere og optimeret udgave, såfremt det er nødvendigt. Vi leverer fjernvarmeløsninger til alle typer kunder på Frederiksberg og i områderne omkring Brønshøj, Vanløse, Gentofte, Hellerup, Brøndby, Rødovre, Glostrup, Hvidovre, Herlev, Søborg og Amager.

Du er mere end velkommen til at kontakte os på telefon 3860 5111 og få et uforpligtende tilbud på installation af eller service på din eksisterende fjernvarme.

Få et uforpligtende tilbud