Skip to main content

HVAD KAN VI

Gas installation og tilslutning

VI HJÆLPER NÅR DER ER PROBLEMER

Installation og tilslutning af gas

Søger du en professionel VVS-installatør, er charles nielsen VVS a/s det oplagte valg. Vi klarer installation, tilslutning af gas i Brønshøj, København, Vanløse, Rødovre på Frederiksberg og omegn.

Vi har mange års erfaring med installation og tilslutning i blandt andet Brønshøj og København. Derfor kan du altid være sikker på en holdbar løsning, når du lader os stå for opgaven.

Vi kører i Brønshøj, København og omegn
Vores dygtige medarbejdere har ekspertisen til at udføre et væld af opgaver som vedrører gas, herunder

  • Installation og tilslutning af gaskomfurer
  • Installation og ombytning af gasmåler

Gennem mange år har vi udført opgaver for både private og erhverv og kan dermed tilbyde kyndig rådgivning uanset opgavens type. Vi tager en grundig snak med dig om opgaven, før vi går i gang, så vi opnår en fælles forståelse for gasprojektet, og så du kan føle dig i trygge hænder fra start til slut.

Din tilfredshed inden for gasinstallation samt tilslutning
Vores kunders tilfredshed er altafgørende, og det gælder både, når det er installation og tilslutning af gas i København og omegn.

Vi arbejder med hænder og sjæl, og derfor afslutter vi aldrig en opgave, før vi ved, vores kunder kan sige god for arbejdet. Det tror vi også, er en af grundene til, at vi ofte bliver anbefalet til andre med behov inden for installation samt tilslutning af gas.

Ring for gas installation og tilslutning
Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for gas tilslutning og installation, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 38 60 51 11. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på din opgave.