Skip to main content

HVAD KAN VI

Renovering af badeværelse & nyt badeværelse

VI HJÆLPER NÅR DER ER PROBLEMER

Nyt badeværelse og renovering af badeværelse

Skal du have et nyt badeværelse eller søger du renovering af badeværelse? Uanset, er vi dine specialister. Badeværelset er et af de rum, vi opholder os meget i. Derfor er det vigtigt, at det er tilpasset dine ønsker og behov, og at du føler dig godt tilpas, når du benytter det. Håndværket skal naturligvis være i orden, når det gælder et nyt badeværelse eller en badeværelsesrenovering, men også indretningen spiller en rolle. Skal det bruges af en stor familie eller et par? Det hele skal tænkes ind, så løsningen også bliver fremtidssikret.

Skal stilen være enkel, eller er du mere til mange detaljer? Hos charles nielsen VVS kan du altid få rådgivning ved alt fra renovering af badeværelse til indretning og etablering af et helt nyt badeværelse. Vores mange år i faget har gjort os til eksperter inden for vores felt, og derfor går du aldrig galt i byen, når du lader os stå for dit nye badeværelse. Fra vores base i Rødovre har vi kunder i hele København og i Vanløse.

Få skræddersyet et nyt badeværelse
Vi skræddersyr badeværelset, så det bliver tilpasset behov, smag og økonomi. Efter en grundig samtale med dig får vi en ide om, hvordan projektet skal håndteres. Vi lægger vægt på den personlige dialog fra start til slut og træffer naturligvis ingen vigtige beslutninger, uden at du er med inde over.

Vores medarbejdere er dygtige fagfolk, som sætter en ære i at levere resultater, hvor der både er lagt vægt på det gode håndværk og den pæne æstetiske finish. Kvalitet og god service er vores kendetegn, og det bestræber vi os altid på at leve op til.

Renovering af badeværelser og etablering af nyt udføres i følgende områder:
Frederiksberg, Vesterbro, København, Brønshøj, Vanløse, Nørrebro, Rødovre, Valby, Amager, Østerbro og resten af Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Hvad koster et nyt badeværelse? Hvad koster renovering af badeværelse?
Vores priser på et nyt badeværelse varierer rigtigt meget alt afhængigt af, om du allerede har et badeværelse, der blot skal renoveres, eller om du skal have etableret et helt nyt badeværelse. Derudover spiller det også en rolle, hvilke materialer du vælger og om du ønsker en billig eller en mere eksklusiv løsning, og om der er tale om et lille eller et stort badeværelse.

Ønsker du en konkret pris, er du altid meget velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Ring på telefon 3860 5111 for at høre mere eller skriv til vores e-mail vvs@charlesnielsen-vvs.dk.