Skip to main content

HVAD KAN VI

Rensning af faldstamme til en attraktiv pris

VI HJÆLPER NÅR DER ER PROBLEMER

Vi udfører alle typer af VVS-opgaver og blikarbejde i Rødovre, Vanløse, København samt hele Nordsjælland. I vores VVS-firma har vi løst VVS-opgaver for Københavns beboere siden 1971, og der er ikke den opgave, vores VVS-installatør ikke kan løse. Der er derfor heller ikke opgaver, der er for store og krævende eller for små og simple til, at vi kan varetage dem.

Har du en eller flere tilstoppede faldstammer, kan der forekomme luftgener. Heldigvis tilbyder vi professionel rensning af faldstamme til en fordelagtig pris for vores – så tøv ikke med at kontakte os.

Hvorfor stopper faldstammer til?

Der kan være mange forskellige årsager til, at en faldstamme stopper til. Det kan for eksempel skyldes:

  • Kalk
  • Papir
  • Sæberester
  • Fedt
  • Affald

Derfor er det vigtigt at få foretaget en rensning af faldstamme en gang imellem, så man undgår, at den stopper til. Rens og ventilationsrens er altid en god ide.

Hvordan renser man en faldstamme?

Der findes flere forskellige måder at rense en faldstamme på. Enten kan man benytte sig af vand i form af højtryksspuling eller industrispuling, eller man kan mekanisk rense faldstammen med en el-motorsplit. 

Hvilken metode til rensning af faldstamme der anvendes, afhænger af, hvordan faldstammens forløb er, og om der er bøjninger på eller ej.

Hvad koster rensning af faldstamme?

Vores priser på rensning af faldstamme afhænger blandt andet af, hvor omfattende opgaven er. Er du interesseret i en konkret pris, er du velkommen til at kontakte os på telefon 3860 5111 eller e-mail vvs@charlesnielsen-vvs.dk. Så udarbejder vi et uforpligtende tilbud til dig. Vi glæder os til at høre fra dig, samt hjælpe med dit blikkenslagerarbejde!