Følg os på Facebook   |   Send besked

HVAD KAN VI

Rensning af faldstamme

VI HJÆLPER NÅR DER ER PROBLEMER

Rensning af faldstamme til en attraktiv pris

Vi udfører alle typer af VVS-opgaver på Frederiksberg, i Rødovre og i hele København. I vores VVS-firma har vi løst VVS-opgaver for Københavns beboere siden 1971, og der er ikke den opgave, vores VVS-installatør ikke kan løse. Der er derfor heller ikke opgaver, der er for store og krævende eller for små og simple til, at vi kan varetag

Har du en eller flere tilstoppede faldstammer, kan der forekomme luftgener. Heldigvis tilbyder vi professionel rensning af faldstamme til en fordelagtig pris for kunder i blandt andet Rødovre, Vanløse og resten af København.

Hvorfor stopper faldstammer til?
Der kan være mange forskellige årsager til, at en faldstamme stopper til. Det kan for eksempel skyldes:

  • Kalk
  • Papir
  • Sæberester
  • Fedt
  • Affald

Derfor er det vigtigt at få foretaget en rensning af faldstamme en gang imellem, så man undgår, at den stopper til. Få Rens er altid en god ide samt ventilationsrens.

Hvordan renser man en faldstamme?
Der findes flere forskellige måder at rense en faldstamme på. Enten kan man benytte sig af vand i form af højtryksspuling eller industrispuling, eller man kan mekanisk rense faldstammen med en el-motorsplit. 

Hvilken metode til rensning af faldstamme der anvendes afhænge raf, hvordan faldstammens forløb er, og om der er bøjninger på eller ej.

Hvad koster rensning af faldstamme?
Vores priser på rensning af faldstamme afhænger blandt andet af, hvor omfattende opgaven er.  Er du interesseret i en konkret pris, er du velkommen til at kontakte os på telefon 3860 5111 eller e-mail vvs@charlesnielsen-vvs.dk. Så udarbejder vi et uforpligtende tilbud til dig. Vi glæder os til at høre fra dig!

Få et uforpligtende tilbud