Skip to main content

HVAD KAN VI

Stoppet afløb

VI HJÆLPER NÅR DER ER PROBLEMER

Stoppet afløb i køkkenet eller på badeværelset

Har du problemer med et stoppet afløb? Så er du kommet til det rette sted. Hos vores VVS-installatør i Rødovre har vi 50 års erfaring som autoriseret VVS-installatør, og vi kan derfor hjælpe dig med enhver form for VVS-opgave. Det gælder også, hvis du har et stoppet afløb, som volder dig problemer.

Vi kører blandt andet ud til private og erhvervskunder i Rødovre, Vanløse og resten af København samt i Nordsjælland, der har problemer med enten et stoppet toilet, en stoppet vask eller et andet stoppet afløb.

Gode råd til et stoppet afløb
Der kan være mange grunde til, at dit afløb er stoppet til, men i nogle tilfælde kan nedenstående råd afhjælpe problemet:

  1. Hæld 1-2 liter kogende vand ned igennem afløbet, hvis det kan lade sig gøre. Tilsæt gerne et par dråber opvaskemiddel for at rense rørene.
  2. Rens det tilstoppede afløb. Det kan for eksempel være med en flaskerenser, eller det kan være ved at fjerne hår- og sæberester fra afløbet.
  3. Rens vandlåsen for sæbe- og hårrester.

Har ovenstående tips ikke hjulpet på dit problem, kan du med fordel tilkalde professionel hjælp. Vi kommer gerne ud og kigger nærmere på dine afløb for at finde og udbedre problemet. Hvis du er interesseret i et helt nyt badeværelse, kan vi også hjælpe med dette.

Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig