Skip to main content

HVAD KAN VI

Utæt toilet og vandhane

VI HJÆLPER NÅR DER ER PROBLEMER

Hvis dit toilet løber eller din vandhane drypper kan det blive dyrt

Et toilet der løber, eller en vandhane der drypper kan være årsag til mange irritationer og frustrationer, men det er faktisk ikke det eneste. Det kan også være rigtigt dyrt, og det gælder derfor om at løse problemet så hurtigt som muligt.

Her står vi hos charles nielsen VVS – Varme og Vand til rådighed med vores 50 års erfaring som VVS-installatør, og vi kører både ud til private og erhverv i Rødovre, Vanløse og hele København samt Nordsjælland.

Hvad koster et toilet der løber?
Hvis toilettet løber, kan det hurtigt blive en bekostelig affære. Alt afhængigt af hvor meget dit toilet løber, kan det koste dig helt op til 27.000 kr. om året. Løber det så lidt, at det kan være svært at se, kan det alligevel koste dig mere end 5.000 kr. om året.

Hvad koster en dryppende vandhane?
Hvis din vandhane drypper, kan du glæde dig over, at det heldigvis ikke koster i nærheden af, hvad det koster at have et toilet der løber. En dryppende vandhane koster dig omkring 500 kr. om året, hvis vandhanen drypper et dryp i sekundet. Løber der omvendt konstant en tynd stråle vand ud af vandhanen, så kan det koste dig mere end 6.000 kr. om året.

Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig