​Håndværksmetoder, der er udviklet gennem mange hundrede år, lever stadig inden for blikkenslager-faget. Selv om metoderne og fremstillingsprocesserne er moderniseret inden for de senere år, er der stadig mange gamle måder at udføre arbejdet på, der anvendes i dag. Hos Charles Nielsen VVS tager vi blikkenslagerarbejde seriøst, og vi hjælper blandt andet med opsætning af tagrende samt inddækning af tag.

Vores blikkenslager kører til opgaver i Vanløse, Rødovre, København og Nordsjælland. Vores blikkenslager udfører blandt andet:

  • Skifertækning af tage
  • Inddækning af tag
  • Montering af tagrender
  • Reparation af tagrender
  • Opsætning af tagrende
  • Udskiftning af tagrender
  • Opsætning af nedløb
  • Reparation af tagplader
  • Zinkarbejde

Løsninger inden for opsætning af tagrende, inddækninger og nedløb udføres typisk i zink og plast.

Erfaring som blikkenslager siden 1971

Charles Nielsen VVS er en gammel ræv i faget og har eksisteret siden 1971. Med vores mangeårige erfaring inden for blikarbejde kan vi derfor garantere løsninger i højeste kvalitet. Som blikkenslager har vi stort fokus på kvaliteten af vores arbejde. Vi leverer kun holdbare og smukke blikkenslagerløsninger, der er i overensstemmelse med vores kunders ønsker og behov. Kun på den måde kan vi se os selv i øjnene og vedholde vores store kundekreds.

Priser på opsætning af tagrende og inddækning af tag

Vores priser på montering af tagrender afhænger blandt andet af, hvor mange meter der er tale om, og om du ønsker dine nye tagrender i plast eller zink. Plast er en billig løsning, mens zink er en lidt dyrere løsning, der til gengæld holder i længere tid.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din opgave

Skal du have hjælp til opsætning af en ny tagrende, inddækning af tag eller udført andet blikarbejde, er du altid velkommen til at kontakte os for en pris på din opgave. Vi udarbejder nemlig gerne et uforpligtende tilbud. Du skal bare ringe til os på telefon 3860 5111 eller skrive til vores e-mail vvs@charlesnielsen-vvs.dk. ​

VVS-installatør med døgnservice

Er uheldet ude og du har akut behov. Vi er din VVS-installatør. Hvis du står med et akut problem kan du også ringe uden for åbningstid.

kontakt os

Kontakt vores VVS-installatør for et uforpligtende tilbud

Få en konkurrencedygtig pris hos en professionel VVS-montør og blikkenslager med døgnvagt og autorisation. ​Så snart du har bestilt en VVS-montør, er du vores vigtigste kunde. Vi kører ud og giver dig sublim VVS-service i København og omegn.

Autoriseret ekspertise ved VVS-installationer.

Kontakt os

charles nielsen VVS a/s

Glerupvej 6 2610 Rødovre

Telefon: +45 3860 5111

E-mail: vvs@charlesnielsen-vvs.dk

CVR-nummer: 13746303

Læs vores cookiepolitik

Hvorfor vælge os?

Ved at vælge os som din VVS-installatør er du garanteret en professionel og pålidelig service med fokus på kvalitet og detaljer. Vi prioriterer kundetilfredshed og stræber altid efter at levere det bedste resultat, der opfylder dine forventninger.

Vores erfarne og passionerede fagfolk er dedikerede til at skabe smukke og holdbare løsninger.