Charles nielsen VVS a/s er et familieejet VVS-firma, som blev startet i 1971 af Charles Nielsen, i dag ejes og ledes charles nielsen VVS a/s af hans søn aut. VVS-installatør Tommy Nielsen.

Vi er stolte af vores 50 år med samme CVR nummer.

Lær os at kende

Målsætning

Firmaets målsætning er – gennem høj kvalitet, præcision og med god håndværksmæssig udførsel – at opfylde kundernes ønsker og krav, så de får lyst til at benytte firmaet igen.

Grøn omstilling

Vi bestræder os på at bidrage til en grønnere verden, og har deraf netop fået opsat 4 ladestandere på vores arbejdsplads. Hertil har vi to elbiler og en tredje på vej.

VI KØRER I FØLGENDE OMRÅDERBrønshøj, Vanløse, Rødovre, Valby, Amager, København, Nørrebro, Østerbro, Vesterbro, Frederiksberg samt resten af Storkøbenhavn, København og Nordsjælland.

Vores hovedadresse med Kontor, lager, værksted

Glerupvej 6
2610 Rødovre

Bi adresse med udstillingsvindue
Frederikssundsvej 129b
2700 Brønshøj

  • charles nielsen VVS a/s har 15 dygtige medarbejdere, som alle kender firmaets kvalitetsmålsætning.

  • charles nielsen VVS a/s overtog i juli 1999 Bonnesen & Danstrup VVS & Ingeniør Firma.

  • charles nielsen VVS a/s overtog i oktober 2014 Varme og vand Aps Rødovre.

  • Begge overtagelser for på den måde at styrke vores arbejdskraft, samt løse både små og store stadig mere avanceret opgaver.

VVS-installatør med døgnservice

Er uheldet ude og du har akut behov. Vi er din VVS-installatør. Hvis du står med et akut problem kan du også ringe uden for åbningstid.

kontakt os

Kontakt vores VVS-installatør for et uforpligtende tilbud

Få en konkurrencedygtig pris hos en professionel VVS-montør og blikkenslager med døgnvagt og autorisation. ​Så snart du har bestilt en VVS-montør, er du vores vigtigste kunde. Vi kører ud og giver dig sublim VVS-service i København og omegn.

Autoriseret ekspertise ved VVS-installationer.

Kontakt os

charles nielsen VVS a/s

Glerupvej 6 2610 Rødovre

Telefon: +45 3860 5111

E-mail: vvs@charlesnielsen-vvs.dk

CVR-nummer: 13746303

Læs vores cookiepolitik

Hvorfor vælge os?

Ved at vælge os som din VVS-installatør er du garanteret en professionel og pålidelig service med fokus på kvalitet og detaljer. Vi prioriterer kundetilfredshed og stræber altid efter at levere det bedste resultat, der opfylder dine forventninger.

Vores erfarne og passionerede fagfolk er dedikerede til at skabe smukke og holdbare løsninger.