Installation og tilslutning af gas

Søger du en professionel VVS-installatør, er charles nielsen VVS a/s det oplagte valg. Vi klarer installation, tilslutning af gas i Brønshøj, København, Vanløse, Rødovre på Frederiksberg og omegn. Vi har mange års erfaring med installation og tilslutning i blandt andet Brønshøj og København. Derfor kan du altid være sikker på en holdbar løsning, når du lader os stå for opgaven.

Vi kører i Brønshøj, København og omegnVores dygtige medarbejdere har ekspertisen til at udføre et væld af opgaver som vedrører gas, herunder

  • Installation og tilslutning af gaskomfurer
  • Installation og ombytning af gasmåler

Gennem mange år har vi udført opgaver for både private og erhverv og kan dermed tilbyde kyndig rådgivning uanset opgavens type. Vi tager en grundig snak med dig om opgaven, før vi går i gang, så vi opnår en fælles forståelse for gasprojektet, og så du kan føle dig i trygge hænder fra start til slut.

Din tilfredshed inden for gasinstallation samt tilslutning

Vores kunders tilfredshed er altafgørende, og det gælder både, når det er installation og tilslutning af gas i København og omegn. Vi arbejder med hænder og sjæl, og derfor afslutter vi aldrig en opgave, før vi ved, vores kunder kan sige god for arbejdet. Det tror vi også, er en af grundene til, at vi ofte bliver anbefalet til andre med behov inden for installation samt tilslutning af gas.

Ring for gas installation og tilslutning

Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for gas tilslutning og installation, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 38 60 51 11. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på din opgave.​

VVS-installatør med døgnservice

Er uheldet ude og du har akut behov. Vi er din VVS-installatør. Hvis du står med et akut problem kan du også ringe uden for åbningstid.

kontakt os

Kontakt vores VVS-installatør for et uforpligtende tilbud

Få en konkurrencedygtig pris hos en professionel VVS-montør og blikkenslager med døgnvagt og autorisation. ​Så snart du har bestilt en VVS-montør, er du vores vigtigste kunde. Vi kører ud og giver dig sublim VVS-service i København og omegn.

Autoriseret ekspertise ved VVS-installationer.

Kontakt os

charles nielsen VVS a/s

Glerupvej 6 2610 Rødovre

Telefon: +45 3860 5111

E-mail: vvs@charlesnielsen-vvs.dk

CVR-nummer: 13746303

Læs vores cookiepolitik

Hvorfor vælge os?

Ved at vælge os som din VVS-installatør er du garanteret en professionel og pålidelig service med fokus på kvalitet og detaljer. Vi prioriterer kundetilfredshed og stræber altid efter at levere det bedste resultat, der opfylder dine forventninger.

Vores erfarne og passionerede fagfolk er dedikerede til at skabe smukke og holdbare løsninger.