Ventilation og klimaanlæg, Storkøbenhavn & Nordsjælland

Skal der bruges en affugter i kælderen? En ventilator til kontoret i sommervarmen? Eller trænger ventilationskanalerne til en grundig rensning? Så tal med charles nielsen VVS.

​Levering, installering og service på ventilatorer og klimaanlægcharles nielsen VVS a/s klarer både levering, installering og service på ventilatorer og klimaanlæg. Husk, at et dårligt indeklima kan give irriterede øjne, hovedpine, træthed og allergi. Derfor er penge til frisk luft og udluftning givet godt ud. Vi tilbyder også fjernvarme.

Vi kører i følgende områder:Nordsjælland, Vestebro, Øster,bro Amager, København, Brønshøj, Vanløse, Nørrebro, Rødovre, Valby og Frederiksberg.

Kontakt os på telefon 3860 5111, for mere information.

VVS-installatør med døgnservice

Er uheldet ude og du har akut behov. Vi er din VVS-installatør. Hvis du står med et akut problem kan du også ringe uden for åbningstid.

kontakt os

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på installation eller service

Få en konkurrencedygtig pris hos en professionel VVS-montør med døgnvagt og autorisation. ​Så snart du har bestilt en VVS-montør, er du vores vigtigste kunde. Vi kører ud og giver dig sublim VVS-service i København og omegn.

Autoriseret ekspertise ved VVS-installationer.

Kontakt os

charles nielsen VVS a/s

Glerupvej 6 2610 Rødovre

Telefon: +45 3860 5111

E-mail: vvs@charlesnielsen-vvs.dk

CVR-nummer: 13746303

Læs vores cookiepolitik

Hvorfor vælge os?

Ved at vælge os som din VVS-installatør er du garanteret en professionel og pålidelig service med fokus på kvalitet og detaljer. Vi prioriterer kundetilfredshed og stræber altid efter at levere det bedste resultat, der opfylder dine forventninger.

Vores erfarne og passionerede fagfolk er dedikerede til at skabe smukke og holdbare løsninger.