Få et sundere hjem med vores ventilationsservice

Indeklimaet i dit hjem spiller en afgørende rolle for både velvære og sundhed. En effektiv ventilationsløsning er nøglen til at sikre en konstant tilførsel af frisk luft og eliminering af skadelige partikler og fugt.

Hos charles nielsen VVS tilbyder vi specialiseret ventilationsservice, der garanterer dig og din familie et sundere og mere behageligt hjemmemiljø. Vi har gennem tiden hjulpet både private og erhvervskunder i Rødovre og Vanløse, samt det øvrige København og Nordsjælland med ventilationsservice.

Fordele ved regelmæssig ventilationsservice

Ved at vælge charles nielsen VVS til din ventilationsservice, sikrer du, at dit ventilationsanlæg altid fungerer optimalt. Regelmæssig service bidrager til:

  • ​Forbedret indeklima og luftkvalitet
  • ​Forebyggelse af fugt og skimmel
  • ​Energi- og omkostningseffektivitet

Hvorfor vælge charles nielsen VVS?

Med en bred vifte af tjenester, der dækker levering, installation, og vedligeholdelse af ventilatorer og klimaanlæg, sikrer de, at du altid har et optimalt indeklima. Et sundt indeklima er afgørende for at undgå gener som irriterede øjne, hovedpine, træthed og allergi. De tilbyder desuden løsninger inden for fjernvarme.

Vores erfarne teknikere er uddannet til at håndtere alle typer af ventilationsanlæg, uanset størrelse eller kompleksitet. Vi benytter kun de nyeste værktøjer og teknikker for at sikre, at dit anlæg kører effektivt og problemfrit.

Kontakt os for en uforpligtende konsultation

Er du interesseret i at forbedre dit indeklima med en professionel ventilationsservice? Kontakt charles nielsen VVS i dag for en uforpligtende konsultation.

VVS-installatør med døgnservice

Er uheldet ude og du har akut behov. Vi er din VVS-installatør. Hvis du står med et akut problem kan du også ringe uden for åbningstid.

kontakt os

Kontakt vores VVS-installatør for et uforpligtende tilbud

Få en konkurrencedygtig pris hos en professionel VVS-montør og blikkenslager med døgnvagt og autorisation. ​Så snart du har bestilt en VVS-montør, er du vores vigtigste kunde. Vi kører ud og giver dig sublim VVS-service i København og omegn.

Autoriseret ekspertise ved VVS-installationer.

Kontakt os

charles nielsen VVS a/s

Glerupvej 6 2610 Rødovre

Telefon: +45 3860 5111

E-mail: vvs@charlesnielsen-vvs.dk

CVR-nummer: 13746303

Læs vores cookiepolitik

Hvorfor vælge os?

Ved at vælge os som din VVS-installatør er du garanteret en professionel og pålidelig service med fokus på kvalitet og detaljer. Vi prioriterer kundetilfredshed og stræber altid efter at levere det bedste resultat, der opfylder dine forventninger.

Vores erfarne og passionerede fagfolk er dedikerede til at skabe smukke og holdbare løsninger.