Hos Charles Nielsen har vi styr installation af fjernvarme

Hos Charles Nielsen VVS tilbyder vi professionel service og fjernvarmeinstallation til både private kunder og boligforeninger, virksomheder samt andre erhvervskunder. Charles Nielsen VVS er beliggende i Rødovre, men vi kører gerne ud til kunder i Vanløse, København samt andre steder i Nordsjælland.

Vi har 50 års erfaring i faget

Er du endnu ikke tilsluttet fjernvarme, eller trænger din nuværende fjernvarmeinstallation til service, så kontakt Charles Nielsen VVS på telefon 3860 5111 – vi er eksperter på området. Med mere end 50 års erfaring i branchen kan vi tilbyde en høj service og god kvalitet, når vi udfører service eller installation af fjernvarme for vores kunder. Vores medarbejdere er alle dygtige fagfolk med stor ekspertise inden for feltet, og vi rådgiver og vejleder dig i de forskellige produkter og udfører altid et kvalitetsbevidst arbejde med fjernvarme.

Hvorfor vælge fjernvarme?

Der er mange grunde til at vælge fjernvarme, hvis ikke du allerede har gjort det.

Fordelene kan hurtigt ridses op:

  • Billigt
  • Nemt
  • Miljøvenligt

Dels er fjernvarme en miljøvenlig varmeløsning frem for f.eks. et oliefyr, der med årene bliver mere og mere skidt for klimaet, og dels er det en fremtidssikret teknologi.

Samtidig er fjernvarme en meget billig varmeløsning i forhold til f.eks. elvarme, oliefyr og naturgas, hvorfor du med denne type varmeforsyning installeret i boligen eller ejendommen kan opleve en stor besparelse på varmeregningen. Derudover er denne varmeløsning nem at have med at gøre til sammenligning med f.eks. et træpillefyr, der kræver ekstra arbejde fra boligejerens side.

Hør mere om installation af fjernvarme her

Vi udskifter både fra anden varmeløsning til fjernvarme, ligesom vi også udskifter et ældre fjernvarmeanlæg til en nyere og optimeret udgave, hvis det er nødvendigt. Du er mere end velkommen til at kontakte os på telefon 3860 5111 og få et uforpligtende tilbud på fjernvarminstallation eller service på dit eksisterende fjernvarmeanlæg.

VVS-installatør med døgnservice

Er uheldet ude og du har akut behov. Vi er din VVS-installatør. Hvis du står med et akut problem kan du også ringe uden for åbningstid.

kontakt os

Kontakt vores VVS-installatør for et uforpligtende tilbud

Få en konkurrencedygtig pris hos en professionel VVS-montør og blikkenslager med døgnvagt og autorisation. ​Så snart du har bestilt en VVS-montør, er du vores vigtigste kunde. Vi kører ud og giver dig sublim VVS-service i København og omegn.

Autoriseret ekspertise ved VVS-installationer.

Kontakt os

charles nielsen VVS a/s

Glerupvej 6 2610 Rødovre

Telefon: +45 3860 5111

E-mail: vvs@charlesnielsen-vvs.dk

CVR-nummer: 13746303

Læs vores cookiepolitik

Hvorfor vælge os?

Ved at vælge os som din VVS-installatør er du garanteret en professionel og pålidelig service med fokus på kvalitet og detaljer. Vi prioriterer kundetilfredshed og stræber altid efter at levere det bedste resultat, der opfylder dine forventninger.

Vores erfarne og passionerede fagfolk er dedikerede til at skabe smukke og holdbare løsninger.