Akut Døgnvagt

​Skal du bruge en akut VVS døgnvagt? Vi er din VVS-installatør. Hvis uheldet er ude og har du et akut opstået problem, kan du også ringe uden for normal åbningstid på telefon 3860 5111 og vi rykker hurtigt ud. Fra vores base i Rødovre, kører vi i hele København samt Vanløse og andre nærliggende byer.

​Vores døgnvagt løser bl.a. dine problemer med:

  • ​Sprængt vandrør eller utæt vandrør
  • Manglenede vand
  • Manglende varme
  • Stoppet afløb
  • Samt andre akutte problemer
    ​​

Vores normale åbningstider:

Mandag – Torsdag fra 7.15 -15.30
Fredag fra 7.15 – 13.45

Vi kører ud med VVS døgnvagt i følgende områder:Brønshøj, Vanløse, Frederiksberg, Gentofte, Hellerup, Brøndby, Rødovre, Glostrup, Hvidovre, Herlev, Søborg, samt resten af Storkøbenhavn, Amager, København og Nordsjælland. 

VVS-installatør med døgnservice

Er uheldet ude og du har akut behov. Vi er din VVS-installatør. Hvis du står med et akut problem kan du også ringe uden for åbningstid.

kontakt os

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på installation eller service

Få en konkurrencedygtig pris hos en professionel VVS-montør med døgnvagt og autorisation. ​Så snart du har bestilt en VVS-montør, er du vores vigtigste kunde. Vi kører ud og giver dig sublim VVS-service i København og omegn.

Autoriseret ekspertise ved VVS-installationer.

Kontakt os

charles nielsen VVS a/s

Glerupvej 6 2610 Rødovre

Telefon: +45 3860 5111

E-mail: vvs@charlesnielsen-vvs.dk

CVR-nummer: 13746303

Læs vores cookiepolitik

Hvorfor vælge os?

Ved at vælge os som din VVS-installatør er du garanteret en professionel og pålidelig service med fokus på kvalitet og detaljer. Vi prioriterer kundetilfredshed og stræber altid efter at levere det bedste resultat, der opfylder dine forventninger.

Vores erfarne og passionerede fagfolk er dedikerede til at skabe smukke og holdbare løsninger.